Ungdom/vuxen

Innebandy
Spelas 1 gång i veckan på motionsnivå med sarg, målvakt och fem utespelare i Gullbrandstorpshallen under höst- och vårtermin. Från 18 år.
Vid frågor: onsjovolley@hotmail.com, 070-8336082, Fredrik Ljungman

Volleyboll
Spelas 1 gång i veckan på motionsnivå i Gullbrandstorpshallen under höst- och vårtermin med vanliga volleybollregler. Anmälan krävs. På sommaren är det kostnadsfritt utomhus på gräsplan i Onsjö innanför Kaggagård på torsdagar och söndagar 19.30 om det inte regnar ihållande. Vi spelar med vanliga inomhusregler fast på gräs.
Vid frågor: onsjovolley@hotmail.com, 070-8336082, Fredrik Ljungman

CORE
Ett ca 45 minuter långt gruppträningspass där vi tränar funktionell styrketräning med kroppen som belastning. Fokus ligger på rörlighet och träning av muskulatur som stärker bål och hållning. Träningen sker 1 gång i veckan i Gullbrandstorps Folkets Hus. Ta med egen träningsmatta.
Vid frågor: onsjoif.helena@gmail.com

P/S Intervall
Ett ca 45 min långt pass där vi på ett effektivt och funktionellt sätt tränar styrka, kondition och bålstabilitet med hjälp av enkla redskap men framför allt egna kroppen som belastning i olika långa intervaller.
Vi utgår från den egna förmågan och var och en anpassar intensiteten och belastningen därefter. Passets upplägg varierar under terminen vilket utmanar kroppen att bli både starkare och snabbare!

Passet vänder sig till både tjejer och killar från 16 år och uppåt. Barn mellan 12 och 16 år är välkomna tillsammans med målsman som tar ansvar för att barnet tränar med lämplig vikt samt tränar med sitt barn under eventuella parövningar.
Vid frågor: onsjoif.anneli@gmail.com

Yoga
Ca 60 minuter och av typen vinyasa med fokus på flöden, andning och uppmjukning. Passar både erfarna och nya yogisar, då passen anpassas efter deltagarnas nivå och det finns alltid alternativa svårighetsgrader. Ta med egen matta och gärna en filt! Klossar och bälte finns att låna, men ta gärna med egna props om du behöver. Från 16 år.
Vid frågor: onsjoif.maria@gmail.com

Uteträning
Mer info kommer.