Barn

Ny anmälan görs inför varje termin.

Bamsegympa
Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp: att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta.
Bamsegympa är ett material framtaget av Svenska Gymnastikförbundet och vi som förening betalar licens för att få använda oss av materialet och bedriva Bamsegympa i vår förening. Alla våra huvudledare är utbildade Bamsegympaledare enligt Svenska Gymnastikförbundet.
Vid frågor: onsjoif.helena@gmail.com

Familjefys
I denna grupp tränar barn och förälder tillsammans med kroppen som främsta verktyg! Men ibland med hantlar, kettelbells och andra redskap. Vi tränar kroppskännedom, smidighet, styrka och kondition, och vi varvar träning med lek och utgår som vanligt från individen när vi anpassar övningarnas intensitet och svårighetsgrad. Vissa delar av passet har vi möjlighet att dela upp oss för att erbjuda barnen mer lek och de vuxna mer fysiska utmaningar. Barn från 6 år och äldre välkomnas tillsammans med en vuxen till detta pass. Ett anmält barn per vuxen.
Vid frågor: onsjoif.stephanie@gmail.com

Showdans
På ett lekfullt sätt övar vi oss i att röra armar och ben till rytmiska fraser. Rytmiska övningar ger barnen en förbättrad taktkänsla. Målet är hela tiden att få barnen att känna dansglädje. Att öka deltagarens kropps- och rumsmedvetenhet i samspel med andra. Att barnen uppmuntras att genom teknikövningar och improvisationer använda sin kropp för att utvecklas i styrka, smidighet, kondition och koordination. Terminen avslutas med en frivillig uppvisning av koreografin.
Vid frågor: onsjoif.maria@gmail.com

Sportkids
Här får barn prova på olika sporter och rörelseaktiviteter. Fokus ligger på rörelseglädje och fysisk aktivitet. Vid vissa aktiviteter bjuder vi även in andra föreningars ledare.
Vid frågor: onsjoif.sportkids@gmail.com

Bamsegympa

Familjefys